29.7.09

21.7.09

Vielä toinen skräppisivu / En till scrapsida :-)

Innostuin tekemään vielä toinen skräppisivu! Sivun materiaalit (paitsi kirjaintarrat) löydät Paperellasta.
Kuva on otettu minun vaarin syntymäpäivällä ja ajattelin että halun käyttää tämä valokuva ja tehdä "4 sukupolvea" sivun. Kuvasta puuttuu toinen veljestäni.

En till scrapsida! Materialet jag använt hittar du på Paperella (förutom bokstavstickerna).
Fotot är taget på min farfars födelsedag och ville absolut göra en "4 generationer" sida, från foto fattas min andra brorsa.

Paperi/Papper: My Mind´s Eye: Celebrate "Beach" Floral/Teal Paper & We R Memory Keepers: Explore- Tracks

Kukat/Blommor: Prima Essentials 2 Just Us , You Do
Reprint

Napit/Knappar: Basic Grey Archaic nappilajitelma

Nauha /Band: Sizo nauha

Pitkän tauon jälkeen...

... tein skräppisivun. Tuli jonkun aikaa sitten otettu toi kuva. Harvoin onnistuu poikien valokuvaaminen, koska ovat vähän vilkkaampaa sorttia ;-) Mutta tämä kuva on ehdottomasti lempikuva. Tein tästä sivusta romanttinen ja hellä ja ostikko "äiti rakastaa teitä - yli kaiken". Nyt innostuin taas skräppäämisestä... vaihtelu virkistää.

Noi ihanat pinnit siellä kukkien keskellä löysin Tiimarista, paketti missä 70kpl maksoi 0,40e ja ovat niin ihania!

17.7.09

Oravakortti / Kort med ekorre

Tilaus oli pojalle 1-v. kortti, ja tällainen siitä tuli. Pieni suloinen orava polkupyörällä. Ovat kyllä niin suloiset nämä Orava leimasimet, varsinkin tämä poika orava on minun suosikki.

Det blev en söt liten ekorrpojke som 1-års kort åt en beställare. De är ju hur gulliga som helst de här små ekorrstämplarna, och speciellt denna pojke är min favorit.

Leimasin / Stämpel: Motivet Dexter

Paperi / Papper: Basic Grey marakesh

Väritys / Färgläggning: Ciao Copic & Promarkers

Koristeet / Dekorationer: Crop A Dile sirkat/eyelets, ilmapallot/ballonger QK - Bazzil Dot paperi/papper, nauha/band, teksti/text QK -Basic Grey marakesh paperi/papper

16.7.09

Vauvakortti / Bebiskort

Vauvakortti pienelle tyttövauvalle. Tämä söpö leimasin löydät Paperellan valikoimasta, valmistaja Pysselpassion. Värittämällä sitä toisella värillä, esim. vaaleansinistä, siitä tulee yhtä söpö kortti pienelle pojalle. Paperellalta löytyy myös paljon muita PysselPassion leimasimia.

Ett rosa bebiskort åt en liten flicka. Den här söta stämplen hittar man hos Paperella, tillverkare Pysselpassion. Och färglägger man motivet i t.ex. ljusblått så blir det ett sött kort åt en liten bebispojke. Hos Paperella hittar man också en massa andra Pysselpassion stämplar.

Paperi / Papper: We R Memory Keepers: Explore- Tracks, DCWV Sweet Neapolitan Glitter

Kukat / Blommor: You Do

Napit / Knappar: Basic Grey Archaic nappilajitelma

Koruja

Korujen teko on nyt todella kivaa :-) Tässä pari uutta korua.

Musta setti, kaulakoru ja rannekoru memoryvaijerilla. Tässä olen käyttänyt siemenhelmiä ja pyöreät lasihelmet.

Ja om lempikoru, tämäkin memoryvajerilla. Tässä olen käyttänyt puu- ja lasihelmiä ja maanläheiset värit.


5.7.09

DT työ Heinikalle

Siitä on jo muutama vikko kun posti toi jännitävän paketin. Paketti nimittäin sisälsi DT-paketin Heinikalta. Iloisena yllätyksenä paketista löyty minialbumin sekä siihen tarvittavat paperit, nauhat ja muita koristejuttuja. Olen saanut kaikki valmiina ja voin vihdoin tuoda työni näytille.
Albumi oli Tinkering Peekaboo chipboard ja akryyli albumin. En ole vielä koskaan tehnyt minialbumin joten haastetta riitti mutta hauskaa oli. Paketti sisälsi myös ihania Basic Greyn Marakech sarjan papereita, värit ja kuivoit osui niin napiin, näillä oli todella mielyttävää työskennellä. Sen lisäksi paketissa oli vielä papereihin sopivat nauhat ja koristetimantteja sekä Slick Writer tusseja.

Tässä lopputulos.

Ensin tein ihan "normaali" minialbumi, asettelin sivut niin etä ne sopi minulle ja yksi chipboard sekä yksi akryylisivu jäi käyttämättä, ei ollut tarvetta niille tälle albumille. Jokainen chipbiard sivu päällystin papereilla ja akryylisivulla kiinnitin valokuvat.

Albumi edestä:

Albumi sivusta:

Lähikuva:
Kun olin saanut tämä labumi valmis jäin vielä pyörittämään ylimääräiset sivut. Ensin ajattelin että kun en nyt löytänyt niille käyttöä niin saavat nyt vaan jäädä käyttämättä mutta sitten sain hyvän idean. Akryylisivusta tulikin tagi. Pyörisitin kulman Round-it-all laitteella. Valmiit reität saranarenkaille piilotin paperipalalla sekä leikkain yhdestä arkista muutama kukka sekä lehtikyönös. Yläreunaan tein Crop-a-Dile laitteella reiän ja kiinnitin sinne pari nauhaa. Tämä tagi sopii hyvin vaikka skräppisivun koristeena tai kirjemerkkinä tai miksi ei vaan korttina. Tagiin voi vaikka kijoittaa jonkun runon Slick Writer tussilla.



Ja kun kerran akryylisivu pääsi käyttöön niin oli vähän pakkoa keksiä sille chipboard sivullekin jotain käyttöä. Siitä tuli pieni kortti. Leikkasin sivun kahteen osaan. Tein taas Crop-a-Dilella uudet reiät, päällytsin paperilla sekä leikkasin vähän kukkia toisesta arkista. Heini oli lisännyt pakettiin ylimääräinen saranarengaspari joten tälle pikkukortillekin löytyi renkaat. Ja renkaisiin koristenauhaa.