3.9.08

Intohimonaskräppäys viikonloppu

Ihanaa!!

Vihdoin sitä järjestetään Suomessa, skräppäystapahtuma. Kauan olen kateellisena seurannut niitä ihania tapahtumia naapurimassamme ja nyt on meidän vuoro. Olen niin innoissaan ja odotan nyt jo että tammikuu tulee ja pääsen Tampereelle tapamaan kaikki muut skräppääjät, vaihtamaan hyviä ideoita ja vaan nauttia kokonainen viikonloppu lemiharrastuksen parissa.

Olen luvannut Annalle että teen joku demo siellä Tampereella ja toivon että saan jossain vaiheessa kuulla vinkkejä mitä ihmiset haluavat nähdä ja oppia! Jotain toivomuksia luin jo jonkun blogissa.

Taisi olla sama blogi missä pähkäiltiin miten sinne roudataan kaikki tavarat. On se vaan niin kivaa lukea että muut ovat yhtä innostuneita kun minä itse ja miettii niitä samoja juttuja. Taidan pakata kannettavan laukku täynnä papereita ja muita tarvikkeita ja mahdollisesti myös joku lentolaukku. Ostin istelleni tällaisen ja yllätyin kun se tuli kotiin, koska se ei vaan näyttää kätevältä vaan se ON myös kätevä ja sinne mahtuu kyllä kaikenlaista mikä viikonlopun aikana tarvitsee. Ja onhan siellä kaikki kivat kaupat edustettuna, jos jotain jää kotoona niin sitten vaan uutta ostamaan ;-)

Saa sitten nähdä, paljonko tulee viikonlopun aikana tehty vaan ehtiikö tehdä yhtään mitään... :-)

Inga kommentarer: