5.7.09

DT työ Heinikalle

Siitä on jo muutama vikko kun posti toi jännitävän paketin. Paketti nimittäin sisälsi DT-paketin Heinikalta. Iloisena yllätyksenä paketista löyty minialbumin sekä siihen tarvittavat paperit, nauhat ja muita koristejuttuja. Olen saanut kaikki valmiina ja voin vihdoin tuoda työni näytille.
Albumi oli Tinkering Peekaboo chipboard ja akryyli albumin. En ole vielä koskaan tehnyt minialbumin joten haastetta riitti mutta hauskaa oli. Paketti sisälsi myös ihania Basic Greyn Marakech sarjan papereita, värit ja kuivoit osui niin napiin, näillä oli todella mielyttävää työskennellä. Sen lisäksi paketissa oli vielä papereihin sopivat nauhat ja koristetimantteja sekä Slick Writer tusseja.

Tässä lopputulos.

Ensin tein ihan "normaali" minialbumi, asettelin sivut niin etä ne sopi minulle ja yksi chipboard sekä yksi akryylisivu jäi käyttämättä, ei ollut tarvetta niille tälle albumille. Jokainen chipbiard sivu päällystin papereilla ja akryylisivulla kiinnitin valokuvat.

Albumi edestä:

Albumi sivusta:

Lähikuva:
Kun olin saanut tämä labumi valmis jäin vielä pyörittämään ylimääräiset sivut. Ensin ajattelin että kun en nyt löytänyt niille käyttöä niin saavat nyt vaan jäädä käyttämättä mutta sitten sain hyvän idean. Akryylisivusta tulikin tagi. Pyörisitin kulman Round-it-all laitteella. Valmiit reität saranarenkaille piilotin paperipalalla sekä leikkain yhdestä arkista muutama kukka sekä lehtikyönös. Yläreunaan tein Crop-a-Dile laitteella reiän ja kiinnitin sinne pari nauhaa. Tämä tagi sopii hyvin vaikka skräppisivun koristeena tai kirjemerkkinä tai miksi ei vaan korttina. Tagiin voi vaikka kijoittaa jonkun runon Slick Writer tussilla.Ja kun kerran akryylisivu pääsi käyttöön niin oli vähän pakkoa keksiä sille chipboard sivullekin jotain käyttöä. Siitä tuli pieni kortti. Leikkasin sivun kahteen osaan. Tein taas Crop-a-Dilella uudet reiät, päällytsin paperilla sekä leikkasin vähän kukkia toisesta arkista. Heini oli lisännyt pakettiin ylimääräinen saranarengaspari joten tälle pikkukortillekin löytyi renkaat. Ja renkaisiin koristenauhaa.

2 kommentarer:

Marika sa...

MoikkaMoi,

Ihanan albumin olet tehnyt, väreistä pidän!

Itsekkin pitäisi uskaltaa kokeilla jotakin uutta ettei aina kortteja...

lehtipollo sa...

Vau, hienoja projekteja! Ihanasti koristeltu minialbumi ja kiva kortti, mutta suosikkini taitaa olla tuo läpinäkyvä tagi.