18.10.09

Ympyräkortti, lahjapussi ja koru / Runt kort, gåvopåse och smycke

Kokeilin viikonloppuna tehdä vähän erilainen kortt. Tämä ei ole kovin iso, sopii hyvin pienen lahjan seuraksi ja tämä oli todella hauska tehdä. :-)
Kuva on Whiff of Joy:n hiirulainen ja tällä kortilla ostallistun myös P*skarteluhaasteeseen. Tämän viikon haaste oli kolme haaraniitti, kaksi nauhaa ja yksi kuviopaperi, ja kaikki jutut on tässä mukana.
Tämän kortin väritys mielyttää, kokeilin miten saa Promarkereilla noi sävyt ja varjostus ja ihan hyvin se onnitsuu vaati toki vielä harjoitusta mutta ei se vaikeata ole.

Testade att göra ett lite annorlunda kort under veckoslutet. Ett litet runt kort som passar bra ihop med en liten gåva och det var verkligen roligt att göra kortet! :-)
Bilden är en Whiff of Joy stämpel och deltar med detta kort också i veckans P*skarteluutmaning. Veckans utmaning var tre nitar, två band och ett mösnterpapper och alla uppfylls här.
Prövade också på detta kort att med Promarkerna göra skuggor och nyanser och lyckades ok, kräver visserligen lite träning ännu, men svårt är det inte.

Kortin seuraksi tein pienen lahjapussin. Taitelin sen ScorPalin avulla ja koristelin sen kukalla ja noi haaraniitit pitää "pussin" kinni.

Som sällskap åt kortet gjorde jag en liten gåvaopåse. Har bigat påsen med hjälp av Scor Palen och dekorerat med en blomma, påsen hålls fast med hjälp av två nitar.
Kokonaisuus / Helheten

Ja mitä sinne pussiin sitten laitettiin.... no piene rannekoru joka olen tehnyt turkoosi tykkävällä tuttavalle. :-) Sen takia kortti ja pussikin olibvat vähän turkoosi teemalla tehtyjä :-)
Och vad blev det i påsen då? Jo ett armband i turkost jag själv gjort åt en bekant som verkligen gillar turkos. Därför gick kortet och påsen också lite i turkosa färger :-)


2 kommentarer:

Loreal Blondi sa...

Alla så roliga ideor! O så fina färger! Läckert :)

Piia sa...

Upea kokonaisuus!! Ja kerrassaan makeat on värit minustakin :D