4.2.10

P*skarteluhaaste #25 / P*skarteluutmaning #25

Pääsin pois siitä vaaleanpunaisesta värimaailmasta, vaikka se oli kyllä aika vaativa tehtävä ;) Pitkästä aikaa kun viimeiks osallistuin P*skarteluhaasteeseen. Tällä kertaa kortissa piti olla turkoosia + punaista, ja tässä sitä on :)

Visst kom jag bort från den rosa färgvärlden, även om det krävde lite ktaftansträngning ,). Länge sedan jag deltog i P*skarteluutmaningen. Denna gång skulle det på kortet finnas turkos + rött och här finns det :)

Tämä Magnolia leimasin on jotenkin niin söpö ja sopii moneen tarkoitukseen. Tässä olen leimannut sitä niin että sen siivet ei tullut mukaan. Tein niin että peitin leimasimen siivet maalarinteipillä ennen kun lisäsin mustetta. Musteen jälkeen otin teippi pois ja leimasin kuva paperille, helppoa ja minun mielestä kivempi kuva näin.

Gillar denna Magnoli stämpel, den är söt och passar till många olika ändamål. Här har jag stämplat motivet så att vingarna blivit bort. Gjorde så att täckte vingarna med målatejp innan jag la på stämpelfärg, efter det tog jag bort tejpen och stämpla motivet på ett papper. Enkelt och gillar motivet bättre utan vingarna.


6 kommentarer:

PäiviR sa...

Wau! Tämähän on todella tyylikäs näin. On meinaan vähän kiusannut ne enkelin siivet ja pullo samassa kuvassa. En halua olla tiukkapipoinen, mutta paljon parempi näin...
Tyylikäs kokonaisuus ja kivan arvokkaan näköinen kortti.

Merkkari sa...

Tyylikäs ja selkeä kokonaisuus! Miehekäs kortti!

pipertäjä sa...

Oi, tässähän on ihan juhlan tuntua. Kaunis kortti.

Kati sa...

Upea kortti miehelle.
Todella tyylikäs toteutus!

-maiju- sa...

Tämä on hyvä. Mainiota, että jätit ne siivet poist, minunkaan mielestä ne ei yhtään kuuluis tähän kuvaan :)

Katjuska sa...

Upea kortti!
Ja leimakuva toimii tosiaankin paremmin ilman siipiä!