31.8.09

Suloiset eläimet / Söta djur

Tämä suloinen leimasin ostin istelleni Askartelukirppiksellä ja tämä kuva oli niin ihana värittää. Kokeilin tähän vinkkejä mitkä löysin Miijjan blogista ja tämä todella onnistui, tai nojoo, ainakin sinnepäin... Tottakai vaati vielä vähäb harjoitusta. Minulla on ollut kaapissa sellaiset Pastellikynät jo kauan ja nyt pääsivät käyttöön.
Tällä kortilla ostallistun P*skarteluhaasteseen, kun kerran teeman oli eläimet! :-)

Köpte denna söta stämpel på Pysselloppiset och motivet var verkligen roligt att färglägga. Hittade bra tips på färgläggning i Miijjas blogg och det verkligen fungerade, eller nåja, kärver ju viss övning ännu, men är nöjd med resultatet. Har haft pastellpennor i skåpet i evigheter, nu kom de till användning :-)
Deltar i P*skarteluutmaningen med detta kort, då veckans tema var djur!


7 kommentarer:

Loreal Blondi sa...

Tosi söpö leimakuva! Kauniisti olet värittänyt, on oppi mennyt hyvin perille :)
Kivoja nuo 'vesipisarat' tuossa alhaalla...'
Hieno kortti!

Carola sa...

Jätte fint kort! Gullig stämpel, vacker färgläggning samt toppen färgkombinationer :)

Maaret sa...

Aivan ihastuttat värivalinnat ja leimakuva extrasöpö. Kokonaisuus siis aivan IHQ! Kiva, että osallistuit haasteeseen, huomenna (keskiviikkona) sitten uudestaan :):)

Armiida sa...

Hienosti väritetty ja ihastuttava leimasinkuva. Vihreä taustapaperi ja tuo toinenkin, on niin kaunis. Niin ihana kokonaisuus. Tykkään.

Miijja sa...

Aivan ihana kortti, tykkään tästä hurjasti. Kortissa kauniit värit, ihanat kirjaimet, simppelit ja korttiin sopivat koristeet ja pisteenä iin päällä ihana leimakuva jonka olet tosi ihanasti värittänyt!!

Kiva, jos tutorialista on ollut apua ja kuivapastellit päässet käyttöön:))

maiju sa...

Kenen valmistajan stansseilla olet kirjaimet leikannut... Ne on tosi mageet.

maiju sa...

Jeccan... Vastasit mulle joskus sähköpotiini tämä kirjansarjan nimen. En vaan löytä enää sitä viestiä. Viitsitkö vastata vielä kerran. Vaikka tähän postaukseen, niin löydän sen täältä.

Kiitos ;)