3.9.09

Kihlajaiskortti / Förlovningskort

Työkaveri tilasi kihlajaiskortin, pitkästä aikaa siitä kun viimeksi tein sellaisen, on ollut paljon hääkortteja kesän aikana. Minulla on tämä ihana pariskunta (Kortmakaren leimasin) joka sopii hyvin tällaiselle aiheelle, tai mikis ei hääkortissa jos haluu tehdä ei niin perinteinen hääkortti. Ja suloinen pari vaati vähän suloinen kortti, joten vaaleanpunaista, pitsi ja romantiikka!

Min kollega beställde ett förlovningskort. Har inte gjort sådana kort på länge, det har mest blivit bröllopskort under sommaren. Men detta söta par (Kortmakarens stämpel) passar ju utmärkt till temat och ett så gulligt par kräver väl lite rosa, spets och romantik!

Lähikuva / Närbild
Nyt kannattaa muuten käydä Heinikan verkokaupassa. Syyskuun alla löytyy ihania Doodlebugin pilkkupapereita. Voi että mitkä ihanat värit. Nyt kun syksyy tulee nämä paperit tuovat kesän mieleen ja piristävät kyllä paljon!!
Kika in i Heinikas webshop. Under semptember månads nyheter hittar ni härliga Doodlebug prickiga papper. Nu då hösten kommer så ger dessa papper en känsla av sommar och piggar upp. Läckra färger!!

Inga kommentarer: