15.3.10

Motivet hirvi / Motivet älg

Viikonloppuna oli skräppäyskurssi ihanien skräppääjien kanssa. Kyllä se on "opettajalle" niin kivaa nähdä miten kaikki ovat kehittyneet ja miten innoikkaita kaikki ovat :) siitä tulee niin hyvää mieli :) Pari korttia tein itse. Vaikka suurin osa viikonlopusta meni siihen kun ihailli kaikkien kurssilaisten työt ja jutteli niitä näitä. On se vaan niin inspiroivaa porukkaa!!
Tässä synttäikortti joka meni jo 6v. pojalle.

Ja nyt ei ole enää kun muutama yö Intohimona Skräppäys tapahtumaan!! Ihanaa!! Tänä vuonna tulen ihan "miesseurassa" paikalle, kun mukaan Ikaalisiin lähtee mun mies ja lapset :) Että tänä vuonna vähän erillainen viikonloppu mulle :)

På veckoslutet var jag och höll kurs åt en gäng glada scrappare. Nog är det så lätt att vara "lärare" åt detta gäng och så härligt att se hur alla gått framåt och utvecklats och de är så ivriga :) Man blir på så gott humör av att följa med hur de jobbar. Själv fick jag gjort ett par kort, fast största delen av veckolslutet gick åt att beundra allas arbeten och prata dittan och dattan med alla.
Detta kort gjorde jag åt en pojke som fyllde 6år.

Nu är det bara några nätter kvar till Intohimona skräppäys veckoslutet. Detta år kommer jag på plats i sällskap av några män :) Min man och barn följer med i år, så det blir ett lite annorlunda veckoslut för min del, men lika roligt för det.


Inga kommentarer: