2.4.10

Pikkukirja / En liten bok

On se ihmeellistä miten pitkä perjantai aina tuntuu niin pitkältä. Kello ei ole paljon ja olen tänään jo saanut todella paljon aikaiseksi, vaikka heräsin vasta klo. 9 tänään. Tämä pikku muffinsi reseptikirja tein äsken. Tykkää leipoa ja muffinseja ovat ihan se lemppari juttu. Tähän kerään nyt sitten kaikki omat lempi reseptit. Syy miksi tein tämä oli se että löysin sattumalta mun paperikätköstä toi muffinsipaperin ja Magnolia muffinsin oli pakko kokeilla kun se kerran on uusi :) Olen maskanut yhteen kaksi leimasinta.

Visst är det underligt att långfredagen alltid känns väldigt lång. Har redan fått mycket gjort idag trots att jag sov till kl. 9 (vilket är sent i detta hushåll...). Denna lilla favoritmuffin bok gjorde jag nyss. Gillar att baka muffins och vill samla alla mina favoritmuffinrecept på ett och samma ställe. Orsaken till att jag ville göra just en muffinbok var att jag hitta i mina pappersgömmör det där skojiga muffinpappret ocg Magnolia muffinstämplen var ny så de behövde ju testas :) Har maskat ihop två stämplar.

Dreamkutzin avulla leikkasin sisäsivuja erivärisistä kartongeista, sopii muffinsipaperiin ja on ihan hauska yksityiskohta.

Med hjälp av Dreamkutzen skar jag innersidor av kartong i olika färger, passar muffinpappret och är en skojig detalj.


Inga kommentarer: