3.1.11

Uutta intoa / Ny inspiration

Aloitin uuden vuoden askartelemalla :) Jostain vaan se into tuli ja tuntuu että ideoita riittää tälle vuodelle ja lupaukseni on että blogini päivittyy vähän useammin kuin viime vuonna ;) se oli vähän turhan hiljainen syksyn aikana...

Börja det nya året med att pyssla :) Fick en massa inspiration och känner att det finns idér för hela året och mitt löfte är att blogen kommer att uppdateras lite oftare än under hösten ;) den var lite väl tyst då...

En ole osallistunut P*skarteluhaasteen pitkästä aikaa ja kävin kurkkaa mikä on ajankohtain haaste. No se oli mulle kuin tehty. Olemme lähdössä kaksoipoikien synttäreihin tällä viikolla ja heille tein kortteja, käytin samaa leimasin kaksi kertaa ja korteistakin tulivat samannäköiset :)

Det är länge sedan jag tog del av P*skarteluhaaste utmaningarna så gick in i blogen och kolla vad är aktuell utmaning. Den passa mej som gjord. Vi ska på tvillinpojkars kalas i veckan, så det blev två kort med samma motiv och korten ser dessutom lika ut :)





Tein myös tällainen suloinen rasia. Rasian olen taitellut itse. Tilasin Paperellsta ihania korttikuivia, sopivat täydellisesti näihin rasioihin. Pitsiä ja ruusuja ja rasia on valmis.

Gjorde också en sådan här ask. Asken vek jag själv och beställde från Paperella söta kortbilder, de passa ju perfekt till sådana här askar. Lite spets och rosor och asken är klar.


Lähikuvia / Några närbilder





Niin ja tuli sieltä Paperellasa tilattua "vähän" muutakin.. ;)
Ja... det blev ju "lite" annat från Paperella också.. ;)






1 kommentar:

Marjut sa...

Tosi kaunis rasia ja pirtsakat kortit.