11.1.12

Keväinen kortti / Ett "vårigt" kort

Yritän nyt ihan tosissaan herätä eloon ;) Ja jotenkin se on helmpompaa kun tekee kortteja haasteisiin :) Tämä kortti tein Magnolia hasteseen, koska nyt nämä Magnola leimasimet ovat ihan suosikkejani. tein jopa radikaalis iivous ja suurin osa leimasimista aion myydä.... tai... ne ovat vielä siellä kaapissa odottamassa lopullista päätöstä, mutta tod.näk käy niin että menevät myyntiin.

Haaste oli tällä kertaa; "kortissa tulee olla tagi" ja tässä sellainen löytyy. Tuntuu että nyt on vähän "in" että kortteihin laitetaan joku tagi, joko tekstillä tai ilman, huomasin että edellisessa Magnolia kortissa olin myös laittanut tagin :) Tässä kortissa valitsin keväiset värit, vaikka se talvi vasta on alkanut...


Tydligen så vaknar både kortmakeriet och blogen till liv med besked nu ;) Men det är roligt att göra kort efter en lång paus... och roligt att blogga också ;)
Att göra kort till olika utmaningar känns lättare när det gäller att komma igång, så detta kort gjorde jag till Magnolia utamaningen. Magnolia stämplar är mina favoriter och efter ett litet (radikalt) städprojekt kom jag till beslutet att en stor del av mina stämplar kommer jag att sälja. Har en stor del som jag inte använder och vfalde noga ut de som tilltalar mej och de övriga söker snart en ny ägare :)

Ja, utmaningen var denna gång; "på kortet skall finnas en tag". Det tycks vara lite "in" just nu :) Märker att jag hade en på förra Magnolia kortet också :) Det blev ett kort med våriga färger, även om vintern just börjat.. :)

6 kommentarer:

Johanna sa...

Ihana piristävä kortti! Kiva nähdä tuo leimakuva väritettynä, aloinkin himoita vielä lisää ko. leimasinta :o)

Kaija sa...

Kesämieli nousee esiin katsellessa korttiasi.Todella kaunis!Kiitos osallistumisesta haasteeseen:)

Kemppis sa...

Aivan upean kesäinen..tykkään

Taija sa...

Kesä tulee minullekin mieleen. Kaunis kortti!

Minnamanna sa...

Lumimyrkyn keskellä on piristävää katsella näin ihanan keväistä korttia :)) Kaunis kortti!

SannaS sa...

wau!!! huiman ihana raikas kortti!! tosi kaunis kokonaisuus!! =)