1.12.08

Lisää joulukortteja

Viikonlopun aikana tuli tehtyä lisää joulukortteja ja tässä muutama niistä. hÄnglar tonttupari on taas ollut ahkerassa käytössä ja WOJ ihana jouluenkeli.

Tässä kortissa käytion ruskean eri sävujä. Se on joskus haaste käyttää vaan ja ainoastaan yksi väri mutta eri sävyjä siitä. Ruskea joulukortti ei ehkä ole niin tavallinen mutta tulihan tästä ihan kiva ja kelpaahan sitä lähettää.


Toisessakin sama leimakuva mutta eri värimaaila. Tässä ehkä vähän enemmän perinteiset jouluvärit, punaista ja vihreää. Kukan keskustassa (anteeksi että kuva on huono taas kerran... ) olen kiinnittnyt ns. välihelmi. Kävin meidän pikku Sinooperissa (juu, meillä on sellainen täälläpäin eikä Sinelli) ja yritin korusosastolla tehdä löytöjä ja löysin vaikka mitä millä voi koristella kortteja. Siiheen helmeen olen vielä kiinnittänyt punainen pieni puolihelmi ja lopputulos on ihan kiva!Jaa viimeiksi WOJ jouluenkeli ja värimaaila sininen, mikä on minulle vähän outo jouluväri mutta tässä se on jotenkin niin jäinen ja sopii omasta mielestä tähän kuvaan ihan kivasti. Kukkaan olen kiinniitänyt metallinen tähtikoriste käyttäen "flossia" ja kukan lehdet ovat stansattuja Woodwaren joululehti stanssilla. Onneksi löysin sen stanssin ihan näin loppumetreilla kun Priman paperilehdet kohta ovat loppu.

Inga kommentarer: