11.12.08

Mappi-kortti ja kirjamerkki

Innostuin tekemään tälläinen "mappi-kortti". Eli kortti on kuin kirjekuori, sinne voi sitten laitaa joku lahjakortti tai muuta kivaa. Tarkoitus on antaa tämä kortti pikkubroidille ja mahdollisesti laitan sinne lahjakortti johonkin vaateliikkeseen. Hänellä on huomenna synttärit. Toivottavasti hän tykkää tästä.

Olin unohtanut että omistan toi siilileiasin, se tuli vastaan siellä laatikossa... Yläosa olen koristellut Stämplebodenin ihanalla swirl-leimsimella. Laitoin kopiparei aöe ja leimasin tahallaan ohi. "Grattis" teksti stansattu Quickutzilla.


Ja tein myös tänään kirjamerkki. ostin tuttavan tyttärelle kirjan joululahjaksi ja ajattelin että kirjamerkki olisi ihan kivaa antaa sen lisäksi. Käytin Magnolian leimasimet. Kirjamerkki on laminoitu, kestää paremmin ja sen jälkeen kiinnitin siihen eyeltin ja pilkkunauhaa (tässä tuli nyt siiten käytetty vähän pilkkunauhaa... )Tälläinen voisin tehdä itsellenikin!

3 kommentarer:

Maaret sa...

Kaunis ja todella käytännöllinen kirjanmerkki, varsinkin kun se on laminoitu :)

Purppura1/Mirva sa...

Tosi kiva tuo sinun kirjekuori jutskasi. Siis loistava.Varmasti broidisi on ihan
otettu kun saa tämän.

Jaana sa...

Hei!

Jag blev jätte förtjust i det där bokmärket. Får man beställa 3 st av dig? Du har min mail så meddela mig om det går och priset. Jag kan ju fast få dom det dä veckoslutet i februari/mars då vi träffas!
God Jul till hela familjen!
ö. Jaana från kursen i arbis