4.12.08

Vauvabuumi tai jotain...

Syntyy näköjään paljon vauvoja näin loppuvuonna! :-) Sain tilauksen tyttövauvakortista ja ystäväni Ruotsissa sai poikavauvan. Tässä kortit;

Ensin tyttövauva kortti ja taas kerran olen saanut käyttää vaaleanpunaista, ihanaa. Ja suosikki vauvaleimasin tähänkin kortiin. Tämä leimasin on sellainen että sitä on käytetty paljon ja varmasti saan jatkossakin käyttää. Kuva on niin suloinen! Tagin leikkasin Dovercraftin Tags-sabluunan avulla ja tein Crop-A-Dilen avulla siihen eyeletin. Kukkien keskustassa akryylitippoja.


Lähikuva vauvasta.Olen niihin pöksyihin kiinnittänyt pienet helmet, koska haluisin saada niihin nappeja. Sen tagin kiinnitin korttiin tarratyynyn avulla, sellainen 1mm paksu, pysyy paremmin paikalla sillä tavalla.

Ja poikavauva kortti joka on matkalla Ruotsiin. Olen kauan sitten ostanut tämä leimasin ja en koskaan käyttänyt sitä nyt oli pakko kokeilla ja siitä tuli vähän erillainen vauvaonnittelukortti. Ja värimaailma tässä kortissa on vihreä. Haluisin kokeilla jotain muuta, koska yleensä teen vaaleansinisiä poikavauvakortteja ja vaalenapunaiset tyttövauvalle. Vihreä kortti oli ihan mukava ja pirteän näköinen.
1 kommentar:

Kettuemo sa...

Aivan IHANIA kortteja! Joulukalenteristakin löytyy joka päivä kivoja yllätyksiä, voi kun ei saa avata kuin yhden luukun kerrallaan..