6.2.12

TOMIC # 35

Tuntuu että tein liian hätäinen lupaus alkuvuonna... yksi postaus per viikko... :/ Tät ei ehkä tule innostumaan kaikki viikot ja syy tähän ei ole laiskuus vaan yksikertaisesti ajanpuute... Aloitin opiskelut ja sen lisäksi olen töissä, niin välillä tuntuu että on viikkoja kun aika ei yksikertaisesti riittää, kun on etätehtäviä, töitä, perhe, omat treenit ym. Mutta silloin kun jää ylimääräistä aikaa niin perhe löytää minut askartelupöydän (joka nykyisin on myös opiskelupöytä ;) ) ääressä :)
Ja siinä viihdyin eilen ja sain tämän kortin tehty joka on oma kortti Tomic # 35 haasteseen.
(Ja kortti kuvattu kännykällä yöllä... sen takia laatu on mikä on...)
Gjorde kanske ett förhastat löfte i början av året, ett inlägg per vecka... Hmmm.... Nu blir det inte alla veckor det... Orsaken är inte den att jag är lat utan helt enkelt tidsbrist. Började studera på sidan av jobbet så vissa veckor räcker tiden inte till, då tiden skall födelas mellan, studier, jobb, famil och egen träning... Men då det blir en stund över så då hittar familjen mej högstr troligen vid pysselbordet. Och där satt jag igår och gjorde detta kort till Tomic # 35 utamningen.
(ursäkta igen den urusla kvaliten, kortet fotat med telefonen sent på kvällen/natten....)

My card for the Tomic #35 challenge. Lollipop Tidla whit hearts and a love message "you are special". This time I tried to use colours that I not normaly use... Strange but funny! :) That´s a challenge for me, to use colours, materials and things I´m not normaly using and that just lying there waiting to be used on cards :) But okey... I admit.. this light purple is almost pink ;) And the quality of the picture is so poor... I´m sorry... :(


1 kommentar:

Tina46 Kreativblog sa...

beautiful card !! Thank you for joining Tomic this week.
hugs tina46