29.3.12

Lego Buzzador

Olen toiminut Buzzadorina vuodesta 2007. Niin.. mikä tämä Buzzador on?? Buzzadorina saat testata ja kokeila erilaisia tuotteita ja tarkoitus on että kerrot niistä eteenpäin ja joskus saat jopa näytteitä mitä voit jakaa eteenpäin. Olen saanut testattavaks mm. Barrilla pastaa, Philadephia tuorejuustoa, Knorr Vie Kidz, Pepsodent White know, Dove suihkusamppoota ja hoitoainetta, Dr. Oetker Stoneowen Pizza, Vanish tuotteita ym. ym. Viimeks tuli kutsu Lego Friends kampanjaan ja pääsin mukaan. Postissa tuli tällainen ihanan suloinen ja hauska Lego pakkaus. Paras oli että tämä paketti saapui saman aikaan kun lapset sairasti ja tämä toi suurta iloa meillä kotona. Sekä lapset että minä piti tästä ja majasta.

Sarjaan kuuluu myös muita juttuja, kaikki paketit ihanan väirkkäitä. Ihanaa että Lego tuo markkinoille uutuksia. Tämä on ehkä enemmän tytöille suunnattu tuoteryhmä mutta yhtä hyvin pojat voivat rakentaa ja leikkiä sillä. Ihanaa Lego!!

Niin... jos sinua kiinnostaa tämä Buzzador, ilmoita s-postitsi niin lähetän sinulle Buzzador kutsun!! Buzzador on hauska tapa tutustua uusiin juttuihin ja kertoa niistä eteenpäin!

2 kommentarer:

Marika sa...

Ihana paketti!
Itse ajattelin että siellä vain testataan ruokia ja pesuaineita mutta lelujakin ;)

TaijuS sa...

Minua voisi kiinnostaa, jos laitat lisätietoa siitä =)

tarja_64 @ hotmail.com (ilman välejä tietysti)